Субота, 27.04.2024, 06:19

Меню сайту
Категорії розділу
Наше опитування
Оцініть наш блог
Всього відповідей: 32
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Новини

Головна » Файли » Цікаво прочитати » Періодичні видання

КЛЕВАНЬ ПРИЙМАВ БІБЛІОТЕКАРІВ РАЙОНУ
10.10.2013, 13:10

30 вересня окрім свята Віри, Надії, любові та матері їх Софії в Україні ще й відзначали професійне свято всіх бібліотекарів - Всеукраїнський день бібліотек.
Відзначила це свято і Рівненська централізована система публічно-шкільних бібліотек. 27 вересня цього року у Кпеванському будинку культури проходила урочиста частина свята, де були присутні начальник відділу культури та туризму Рівненської районної державної адміністрації Віктор Дорошенко та голова профспілки працівників культури Рівненського району - Олена Ткач.
В Рівненському районі налічується 41 публічно-шкільна бібліотека з 16-ма шкільними відділами. Користувачами бібліотек є понад 33 тисячі жителів району, в т.ч. 10 тисяч дітей. До послуг користувачів бібліотек району є 34 комп'ютери, більшість з яких підключені до мережі Інтернет.
Сьогодні бібліотеки пропонують своїм відвідувачам онлайн-конференції, музейні експозиції, зустрічі з письменниками, свята, створення дитячих кімнат та куточків, відкриття міні-бібліотек, електронні книги та книги на електронних носіях.
Запрошені гості та працівники бібліотек району мали змогу долучитися до привітань колег творчими номерами та пригоститися смаколиками власного виробництва.

Категорія: Періодичні видання | Додав: klevan_libr
Переглядів: 1215 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]